close
تبلیغات در اینترنت
طرزتهیه فیله ماهی با اسفناج
ورود به سايت

ورود به سايت

نام کاربری :
رمز عبور :

  • ثبت نام
  • فراموشي رمز عبور
  • موضوعات
    آمار و اطلاعات
      امار کاربران
      افراد آنلاين : 3
      اعضاي آنلاين : 0
      اعضا سايت : 0
      جديدترين عضو سايت
      آمار بازيدها
      بازديد امروز : 221
      بازديد ديروز : 458
      ورودي امروز گوگل : 2
      ورودي گوگل ديروز : 28
      بازديد هفته : 221
      بازديد ماه : 17,287
      بازديد سال : 29,536
      بازديد کلي : 29,536
      آمار مطالب
      کل مطالب : 848
      نظرات : 0
      اطلاعات سيستم شما
      اي پي : 54.196.110.222
      مرورگر :
      سيستم عامل :
      تاريخ امروز
      امروز :دوشنبه 31 اردیبهشت 1397
      رتبه سايت در گوگل
    خبرنامه
      news
    لينک دوستان
    بازديد کننده گرامي به سایت ما خوش آمـديد

    :: اين سايت تابع قوانين جمهوري اسلامي ايران مي باشد
    :: دوستان مي توانند با عضويت رايگان در سایت و ورود به پنل خود از امکانات ويژه بهرمند شوند
    :: امکانات ويژه مانند(چت روم , فال حافظ , تعبير خواب , فال روزانه , استخاره با قرآن , ارسال مطلب و...)شامل مي شود
    :: مطالب سايت کاملا مجاز مي باشد و در صورت عدم رضايت صاحب اثر حذف مي شود

    :: در بخش نظرات مطالب،عکس،نرم افزار و... درخواستي خود را براي ما بفرستيد تا در سايت قرار دهيم

    :: جهت عضويت در سايت اينجا را کليک کنيد

    چنانچه در سايت عضو هستيد مي توانيد از منوي سمت راست بخش ورود به سايت,وارد پنل خود شويد



    فیله ماهی

    مـــــــواد لازم :


    اسفناج خرد شده 
    ۴ پیمانه
    پیاز متوسط 
    یک عدد
    روغن مایع
    ۳ قاشق سوپخوری
    پودر ژله قرمز رنگ
    یک چهارم پیمانه
    فلفل دلمه ای یک عدد
    فیله ماهی با ضخامت حدود ۳ سانتی متر ۴۵۰ گرم
    نمک یک چهارم قاشق چایخوری
    فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری
    سرکه یک قاشق سوپخوری

     

     

    ● طـــــــرز تهیه :

    اسفناج های خرد شده را درون یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید . پیاز را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده . ورقه ورقه برش دهید، درون ماهیتابه ، یک قاشق سوپخوری روغن ریخته و پیازها را با حرارت ملایم تفت بدهید تا طلایی رنگ بشوند. یک قاشق سوپخوری پودر ژله به پیاز اضافه کرده کمی هم بزنید . فلفل دلمه ای را به شکل نوارهای باریک برش داده به مخلوط بیفزایید .

     

    آنها را به مدت یک دقیقه دیگر بپزید. ماهیتابه را از روی شعله گاز برداشته و مخلوط پیاز را به اسفناج اضافه کنید . روی کاسه را بپوشانید و کنار بگذارید . فیله ماهی را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و کمی نمک و فلفل روی آنها بپاشید . همان ماهیتابه را تمیز کرده و دو قاشق سوپخوری روغن باقیمانده را درون آن بریزید تا گرم شود . سپس فیله های ماهی را به مدت دو دقیقه در آن سرخ کنید . حرارت را کاملاملایم کنید و فیله ها را به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزید . فیله ها را در نهایت در ظرف مخصوص سرو قرار داده، روی آنها را بپوشانید تا گرم بمانند . باقیمانده پودر ژله را درون ماهیتابه ریخته، آن را حرارت دهید، سپس این ژله را با قاشق روی فیله ها بریزید . مخلوط اسفناج و پیاز را کمی قبل از سرو با سرکه مخلوط کرده ، اطراف فیله ها را با آن تزئین کنید .




    tagبرچسب ها : اموزش درست كردن فيلمه ماهي با اسفناج , طرزتهيه فيله ماهي با اسفناج , اموزش درست كردن فيله ماهي با اسفناج , فيله ماهي با اسفناج , طرز تهيه خوشمزه ترين فيلمه ماهي با اسفناج , اموزش تصويري درست كردن فيلمه ماهي با اسفناج , چجوري فيلمه ماهي رو با اسفناج درست كنيم؟ , چيكار كنيم فيلمه ماهي با اسفناج خوشمزه ترشود , اموزش تصويري , اموزش پخت فيله ماهي , طرز تهيه فيلمه ماهي با اسفناج , اموزش درست كردن انواع فيلمه , اموزش پخت فيله ماهي به ساده ترين روش , ساده ترين روش براي پخت فيله ماهي با اسفناج , خوشمزه ترين , فيله , ماهي , اسفناج , بهترين , اموزش ,
    مطالب مرتبط
    ارسال نظر براي اين مطلب

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی