close
تبلیغات در اینترنت
غذايي فوري براي مهمان هاي سرزده
ورود به سايت

ورود به سايت

نام کاربری :
رمز عبور :

  • ثبت نام
  • فراموشي رمز عبور
  • موضوعات
    آمار و اطلاعات
      امار کاربران
      افراد آنلاين : 3
      اعضاي آنلاين : 0
      اعضا سايت : 0
      جديدترين عضو سايت
      آمار بازيدها
      بازديد امروز : 225
      بازديد ديروز : 458
      ورودي امروز گوگل : 2
      ورودي گوگل ديروز : 28
      بازديد هفته : 225
      بازديد ماه : 17,291
      بازديد سال : 29,540
      بازديد کلي : 29,540
      آمار مطالب
      کل مطالب : 848
      نظرات : 0
      اطلاعات سيستم شما
      اي پي : 54.196.110.222
      مرورگر :
      سيستم عامل :
      تاريخ امروز
      امروز :دوشنبه 31 اردیبهشت 1397
      رتبه سايت در گوگل
    خبرنامه
      news
    لينک دوستان
    بازديد کننده گرامي به سایت ما خوش آمـديد

    :: اين سايت تابع قوانين جمهوري اسلامي ايران مي باشد
    :: دوستان مي توانند با عضويت رايگان در سایت و ورود به پنل خود از امکانات ويژه بهرمند شوند
    :: امکانات ويژه مانند(چت روم , فال حافظ , تعبير خواب , فال روزانه , استخاره با قرآن , ارسال مطلب و...)شامل مي شود
    :: مطالب سايت کاملا مجاز مي باشد و در صورت عدم رضايت صاحب اثر حذف مي شود

    :: در بخش نظرات مطالب،عکس،نرم افزار و... درخواستي خود را براي ما بفرستيد تا در سايت قرار دهيم

    :: جهت عضويت در سايت اينجا را کليک کنيد

    چنانچه در سايت عضو هستيد مي توانيد از منوي سمت راست بخش ورود به سايت,وارد پنل خود شويد



    غذای فوری

    زياد پيش مي‌آيد که شما مهمانی را براي ناهار يا شام نگه مي‌داريد. در اين مواقع بايد بتوانيد يک غذاي سريع ولي در حين حال آبرودار، بار بگذاريد تا از خجالت مهمان‌ها دربيابيد و به دردسر هم نيفتيد. براي اين منظور، توصيه مي‌کنيم اين 3 نکته را از ما داشته باشيد:

     

    1) فر يا گاز را گرم کنيد: قبل از اين‌که حتي دستانتان را براي پخت غذا بشوييد، گاز يا فر را روشن کنيد تا داغ شود. حتي مي‌توانيد کتري را روي گاز بگذاريد تا جوش بيايد. در اين صورت 15 دقيقه تا گرم شدن فر، جلو مي‌افتيد.


    2) سازمان‌دهي کنيد: رمز آشپزي سريع، مديريت مواد و وسايل است. تمام موادغذايي و ظروف را آماده کنار دست‌تان بچينيد. دستور چند غذاي ساده را از قبل به خاطر بسپاريد تا مجبور نباشيد دنبال آن برويد.


    3) اندازه‌ها را کم کنيد: سومين فرمان براي موفقيت در آشپزي سريع در ايام عيد، اندازه‌ي غذاست. هر چه اندازه و مقدار مواد اوليه کمتر باشد، غذا سريع‌تر آماده مي‌شود.

     


    اگر مهمانتان را از قبل براي شام يا ناهار دعوت کرده‌ايد، فرصت داريد در ايام عيد هم غذاهاي تشريفاتي بپزيد و سفره‌ي رنگيني تدارک ببينيد. چند دستور غذاي پرزحمت‌تر هم برايتان نوشته‌ايم که‌مي‌توانيد يکي از اين غذاها را براي پذيرايي از مهمانان نوروزي دعوت شده از‌قبل،‌بپزيد.

     

     کوفته


    چه‌مي‌خواهيم؟


    گوشت
    250 گرم
    جعفري ساطوري
    200 گرم
    برنج نيم‌پز
    يک استکان
    پياز سرخ‌کرده
    3قاشق غذاخوري
    رب گوجه‌فرنگي يک قاشق غذاخوري
    گوجه‌فرنگي 3 عدد
    فلفل دلمه‌اي 2 عدد
    نمک و فلفل و ادويه و زردچوبه به ميزان لازم
    تخم‌مرغ 1 عدد
    آبليمو 1 قاشق غذاخوري
    شکر 1 قاشق چايخوري

     

    چه‌ کار کنيم؟


    گوشت را با 2 قاشق پياز سرخ‌کرده و ادويه و زردچوبه و فلفل کاملا ورز دهيد. سپس سبزي و برنج و تخم‌مرغ را اضافه کنيد و باز ورز بدهيد تا حالت چسبندگي پيدا کند.


    سپس از اين مايع، گلوله‌هايي به اندازه 2تا تخم مرغ برداريد و در روغن داغ سرخ کنيد و برگردانيد تا همه طرفشان سرخ شود.


    حالا در روغن باقيمانده، رب را تفت بدهيد و فلفل و نمک و شکر و آبليمو و سپس پياز سرخ‌کرده و يک ليوان آب را بيفزاييد و بگذاريد جوش بيايد. اين، سس کوفته شماست. فلفل دلمه و گوجه‌فرنگي را حلقه کنيد و کف يک قابلمه‌ي بزرگ، 1 رديف از هر کدام بچينيد و سپس روي آنها کوفته‌هاي سرخ‌کرده را فقط در يک رديف بچينيد و يک رديف ديگر از گوجه‌فرنگي و فلفل دلمه‌اي روي آنها بچينيد.


    بعد نصف سس را که بايد جوش باشد تا کوفته‌ها وانرود، رويشان بريزيد. بعد از يک ربع، بقيه‌ي سس را روي کوفته‌ها بريزيد. تقريبا بعد از يک ربع ديگر، وقتي کوفته 4 تا 5 قاشق غذاخوري آب داشت، غذا حاضر است. کوفته‌ها را در ظرف تخت بچينيد و آبش را همراه گوجه‌فرنگي و فلفل پخته، مانند سس، روي آن بدهيد.

     

    بيف استروگانف


    چه‌مي‌خواهيم؟

     

     

     

     

    گوشت مغز ران گوساله يا راسته پاک کرده
    يک کيلو
    روغن يا کره
    100 گرم
    پياز متوسط
    3 تا 4 عدد
    آرد
    يک قاشق سوپ‌خوري سرخالي
    خامه 150 گرم
    سيب‌زميني پشندي 1 کيلو و نيم
    نمک و فلفل به مقدار کافي
    روغن فراوان براي سرخ‌کردن سيب‌زميني
    سس سفيد يک دوم پيمانه



    tagبرچسب ها : طرز تهيه خوشمزه ترين و فوريترين غذا براي مهمان هاي سرزده , براي مهمان هاي سرزده چي درست كنيم؟ , براي مهمان هاي سرزده چي بپزم؟ , غذايي فوري براي مهمان هاي سرزده , بهترين غذا براي مهمان هاي سرزده , اموزش درست كردن اسانترين غذا , اسانترين غذا براي پخت , اسانترين غذا براي مهمان ها , ساده ترين و در عين حال مقويترين غذا براي مهمان , غذايي ساده براي مهمان , ساده ترين غذا براي مهمان چيست؟ , فوريترين غذا , غذايي كه فوري درست ميشود , كدام غذا زودتر درست ميشود؟ , كدام غذا نسبت به غذاهاي ديگر زودتر درست ميشود؟ , بهترين غذايي كه زودتر ميپزد چيست؟ , غذايي زود پز , غذايي فوري زودپز , پخت غذايي فوري , براي ,
    مطالب مرتبط
    ارسال نظر براي اين مطلب

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی