close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهيه كيك قهوه
ورود به سايت

ورود به سايت

نام کاربری :
رمز عبور :

  • ثبت نام
  • فراموشي رمز عبور
  • موضوعات
    آمار و اطلاعات
      امار کاربران
      افراد آنلاين : 8
      اعضاي آنلاين : 0
      اعضا سايت : 0
      جديدترين عضو سايت
      آمار بازيدها
      بازديد امروز : 343
      بازديد ديروز : 458
      ورودي امروز گوگل : 2
      ورودي گوگل ديروز : 28
      بازديد هفته : 343
      بازديد ماه : 17,409
      بازديد سال : 29,658
      بازديد کلي : 29,658
      آمار مطالب
      کل مطالب : 848
      نظرات : 0
      اطلاعات سيستم شما
      اي پي : 54.196.110.222
      مرورگر :
      سيستم عامل :
      تاريخ امروز
      امروز :دوشنبه 31 اردیبهشت 1397
      رتبه سايت در گوگل
    خبرنامه
      news
    لينک دوستان
    بازديد کننده گرامي به سایت ما خوش آمـديد

    :: اين سايت تابع قوانين جمهوري اسلامي ايران مي باشد
    :: دوستان مي توانند با عضويت رايگان در سایت و ورود به پنل خود از امکانات ويژه بهرمند شوند
    :: امکانات ويژه مانند(چت روم , فال حافظ , تعبير خواب , فال روزانه , استخاره با قرآن , ارسال مطلب و...)شامل مي شود
    :: مطالب سايت کاملا مجاز مي باشد و در صورت عدم رضايت صاحب اثر حذف مي شود

    :: در بخش نظرات مطالب،عکس،نرم افزار و... درخواستي خود را براي ما بفرستيد تا در سايت قرار دهيم

    :: جهت عضويت در سايت اينجا را کليک کنيد

    چنانچه در سايت عضو هستيد مي توانيد از منوي سمت راست بخش ورود به سايت,وارد پنل خود شويد



    کیک مخصوص قهوه خورها

    مواد لازم:

         پودر کاکائو: 2 قاشق سوپ‌خوری
         شکلات: 100 گرم
         بیکینگ‌پودر: یك قاشق چای‌خوری
         وانیل: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری
         کره: 150 گرم آرد: 150 گرم
         نمک: یك‌هشتم قاشق چای‌خوری
         ‌تخم‌‌مرغ:‌‌ 4 عدد
         گردو: یك پیمانه شکر: 60 گرم
         مواد لازم رویه:
         کره نرم: 50 گرم
         وانیل: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری
         ‌تخم‌‌مرغ: 2 عدد پنیر خامه‌ای: 300 گرم
         آرد: 3 قاشق سوپ‌خوری
         شکر: یك‌دوم پیمانه

    روش تهیه:

    قالب چهارگوش 20 سانتی‌متری را چرب كرده و کره را با شکلات و پودر کاکائو روی حرارت غیرمستقیم ذوب کنید. آرد، بیکینگ‌پودر، وانیل و نمک را نیز مخلوط کرده و الک کنید. تخم‌مرغ‌ها و شکر را با همزن برقی حدود 2 دقیقه بزنید تا پوک شود. مواد خشک الک شده و بعد محلول شکلات و در آخرین مرحله گردو خرد شده را از مواد به اندازه 6 قاشق سوپ‌خوری کنار بگذارید و باقی را درون قالب آماده بریزید و با نوک چاقو به شکل ماربلد درآورید و در فر 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید.

    روش تهیه رویه:

    1 - کره نرم شده را با شکر بزنید، سپس پنیر خامه‌ای را اضافه کنید و به زدن ادامه دهید تا مواد لطیف شود. 

    2 -  تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه اضافه کنید. سپس آرد و وانیل را بیفزایید و با درجه متوسط همزن حدود یك دقیقه مواد را بزنید، اکنون مواد آماده است. بعد از خارج کردن قالب از فر حدود 10 دقیقه زمان دهید تا کمی خنک شود، سپس به ابعاد دلخواه برش دهید. 

    نكته:

    کف قالب را پس از چرب کردن کاغذ روغنی پهن کرده و روی کاغذ را نیز چرب کنید تا بهتر از قالب جدا شود.




    مطالب مرتبط
    ارسال نظر براي اين مطلب

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی