close
تبلیغات در اینترنت
اموزش پخت كيك پاييزي
ورود به سايت

ورود به سايت

نام کاربری :
رمز عبور :

  • ثبت نام
  • فراموشي رمز عبور
  • موضوعات
    آمار و اطلاعات
      امار کاربران
      افراد آنلاين : 8
      اعضاي آنلاين : 0
      اعضا سايت : 0
      جديدترين عضو سايت
      آمار بازيدها
      بازديد امروز : 350
      بازديد ديروز : 458
      ورودي امروز گوگل : 2
      ورودي گوگل ديروز : 28
      بازديد هفته : 350
      بازديد ماه : 17,416
      بازديد سال : 29,665
      بازديد کلي : 29,665
      آمار مطالب
      کل مطالب : 848
      نظرات : 0
      اطلاعات سيستم شما
      اي پي : 54.196.110.222
      مرورگر :
      سيستم عامل :
      تاريخ امروز
      امروز :دوشنبه 31 اردیبهشت 1397
      رتبه سايت در گوگل
    خبرنامه
      news
    لينک دوستان
    بازديد کننده گرامي به سایت ما خوش آمـديد

    :: اين سايت تابع قوانين جمهوري اسلامي ايران مي باشد
    :: دوستان مي توانند با عضويت رايگان در سایت و ورود به پنل خود از امکانات ويژه بهرمند شوند
    :: امکانات ويژه مانند(چت روم , فال حافظ , تعبير خواب , فال روزانه , استخاره با قرآن , ارسال مطلب و...)شامل مي شود
    :: مطالب سايت کاملا مجاز مي باشد و در صورت عدم رضايت صاحب اثر حذف مي شود

    :: در بخش نظرات مطالب،عکس،نرم افزار و... درخواستي خود را براي ما بفرستيد تا در سايت قرار دهيم

    :: جهت عضويت در سايت اينجا را کليک کنيد

    چنانچه در سايت عضو هستيد مي توانيد از منوي سمت راست بخش ورود به سايت,وارد پنل خود شويد



    کیک پاییزی

    تعداد: 20 نفر
    •    زمان تهیه: 30 دقیقه
    •    زمان پخت: 45 دقیقه



    مواد لازم

    •    1 1/3 پیمانه شکر قهوه ای
    •    نصف پیمانه کره آب شده
    •    ¼ پیمانه آب
    •    5 تا 6 عدد پرتقال یا گریپ فروت پوست کنده
    •    دو پیمانه آرد کامل
    •    دو قاشق چایخوری جوش شیرین
    •    نصف قاشق چایخوری پودر هل
    •    4 عدد تخم مرغ
    •    دو پیمانه شکر
    •    یک پیمانه شیر
    •    ¼ پیمانه کره

    طرز تهیه

    1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه متوسط شکر قهوه ای، کره آب شده و آب را با هم مخلوط کنید. آنها را کف ظرف بپاشید. حلقه های میوه را روی آنها بچینید و کنار بگذارید.

    2.  در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ پودر و پودر هل را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را با همزن برقی و سرعت بالا به مدت 4 دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود. شکر را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه دیگر هم بزنید تا پف کند. مخلوط آرد را اضافه کنید و با سرعت متوسط همزن بزنید.

    3. در یک قابلمه کوچک، شیر و ¼ پیمانه کره آب شده را با هم مخلوط کنید. آنها را روی مواد بریزید و هم بزنید. سپس آنها را آرام روی حلقه های میوه بریزید.

    4. 45 دقیقه آن را بپزید. پس از سرد شدن آن را برگردانید و شکر قهوه ای روی آن بپاشید. 

    ارزش غذایی

    •    کالری: 277
    •    چربی: 8 گرم
    •    کلسترول: 56 میلی گرم
    •    کربوهیدرات: 49 گرم
    •    فیبر: 1 گرم
    •    پروتئین: 3 گرم
    •    سدیم: 134 میلی گرم
    •    پتاسیم: 126 میلی گرم
    •    کلسیم: 77 میلی گرم
    •    آهن: 1 میلی گرم




    مطالب مرتبط
    ارسال نظر براي اين مطلب

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی