close
تبلیغات در اینترنت
طرز درست کردن خیارشور استاندارد
ورود به سايت

ورود به سايت

نام کاربری :
رمز عبور :

  • ثبت نام
  • فراموشي رمز عبور
  • موضوعات
    آمار و اطلاعات
      امار کاربران
      افراد آنلاين : 4
      اعضاي آنلاين : 0
      اعضا سايت : 0
      جديدترين عضو سايت
      آمار بازيدها
      بازديد امروز : 248
      بازديد ديروز : 458
      ورودي امروز گوگل : 2
      ورودي گوگل ديروز : 28
      بازديد هفته : 248
      بازديد ماه : 17,314
      بازديد سال : 29,563
      بازديد کلي : 29,563
      آمار مطالب
      کل مطالب : 848
      نظرات : 0
      اطلاعات سيستم شما
      اي پي : 54.196.110.222
      مرورگر :
      سيستم عامل :
      تاريخ امروز
      امروز :دوشنبه 31 اردیبهشت 1397
      رتبه سايت در گوگل
    خبرنامه
      news
    لينک دوستان
    بازديد کننده گرامي به سایت ما خوش آمـديد

    :: اين سايت تابع قوانين جمهوري اسلامي ايران مي باشد
    :: دوستان مي توانند با عضويت رايگان در سایت و ورود به پنل خود از امکانات ويژه بهرمند شوند
    :: امکانات ويژه مانند(چت روم , فال حافظ , تعبير خواب , فال روزانه , استخاره با قرآن , ارسال مطلب و...)شامل مي شود
    :: مطالب سايت کاملا مجاز مي باشد و در صورت عدم رضايت صاحب اثر حذف مي شود

    :: در بخش نظرات مطالب،عکس،نرم افزار و... درخواستي خود را براي ما بفرستيد تا در سايت قرار دهيم

    :: جهت عضويت در سايت اينجا را کليک کنيد

    چنانچه در سايت عضو هستيد مي توانيد از منوي سمت راست بخش ورود به سايت,وارد پنل خود شويد



    طرز تهیه خیارشور 3 روزه,طرز تهیه انواع شور,درست کردن انواع ترشی

    اکثر افرادی که اقدام به درست کردن خیارشور میکنند از این شکایت دارند که خیارشوری که درست میکنند یا زودتر خراب میشود یا زیادی شورتر میشود و قابل مصرف نیست.ما در این مقاله آموزش درست کردن خیارشوری را آماده کرده ایم که اگر طبق نوشته ها عمل کنین بهترین و استاندارترین خیارشور از آب در خواهد آمد.

     

     

    خیارشور یکی از چاشنی های خوشمزه در سفره غذایی ما ایرانی هاست. ممکن است درست کردنخیارشور ممکن است زمان بسیاری را از شما بگیرد. با دستور زیر در عرض 3 روز می توانید یک خیارشورخوش طعم و عالی درست کنید.


    چند سال قبل من به دنبال این بودم که دستور درست کردن چاشنی‎های غذای جدیدی را پیدا کنم. در یک کتاب آشپزی به بخش ترشی‎ها رسیدم و یک دستور درست کردن ترشی‎های یخچالی توجه‎ی من را جلب کرد. در آن دستور خیار‎ها داخل یک ظرف قرار داده شده به همراه آب نمک و ادویه‎های مختلف و در یخچال فقط به مدت 3 روز قرار داده می‎شد، نیازی به هیچگونه تخمیر و کنسرو کردنی نبود. چنین فرآیند ساده‎ای امتحانش سخت نبود.


    واقعا ترشی‎های خوشمزه‎ای بودند که از ترکیب مرموز نمک، آب، سرکه به دست آمده بود و ترشی‎ها هر زمان خورده می‎شدند بسیار لذیذ و ترد بودند.

    مواد لازم برای تهیه خیارشور فوری :

     

     

     

     سیر 2 بته
     شوید خرد شده به مقدار لازم
    * ادویه‎های ترشی  نصف قاشق چای خوری
     فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
    خیار کوچک که برش داده شده باشند 5-6 عدد
    سرکه سفید نصف فنجان
    نمک دریایی یا مخصوص ترشی یک قاشق غذاخوری


    * ادویه‎های ترشی ( چه خریداری شده از فروشگاه یا دست ساز خانگی )


    نحوه‎ درست کردن خیارشور فوری :
    سیر، شوید، ادویه‎های مختلف ترشی و فلفل را داخل یک ظرف 1 لیتری قرار دهید.
    برش‎های خیار را درون آن قرار دهید و قرارگیری آن‎ها باید در کنار هم باید بدون فضا و محکم باشد.
    سرکه سفید و نمک را ترکیب کنید و در یک ظرف مخصوص به مدت یک دقیقه در مایکروویو گرما دهید تا نمک حل شود.

     

    نحوه درست کردن خیار شور فوری,درست کردن خیارشور,مواد لازم برای تهیه خیارشور

     


    این ترکیب را بالای خیارها ریخته، روی آن آب اضافه کنید و در ظرف را کاملا محکم ببندید.
    اجازه دهید به همین حالت 24 ساعت باشد. حداقل 3 روز و تا 2 تا 3 ماه در یخچال نگه دارید. خیارها تغییر رنگ و مزه خواهند داشت.




    مطالب مرتبط
    ارسال نظر براي اين مطلب

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی