close
تبلیغات در اینترنت
آموزش پخت لبو به سه روش جدید

سیستم همکاری در فروش
چهارشنبه 23 آبان 1397

سایت آتوزفا

فروشگاه اینترنتی ارزانی97

آمار
آمار مطالب
  • کل مطالب : 920
  • کل نظرات : 0
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 430
  • بازدید دیروز : 3,242
  • ورودی امروز گوگل : 0
  • ورودی گوگل دیروز : 0
  • آي پي امروز : 10
  • آي پي ديروز : 37
  • بازدید هفته : 4,839
  • بازدید ماه : 15,017
  • بازدید سال : 29,584
  • بازدید کلی : 29,584
  • اطلاعات شما
  • آی پی : 54.226.209.201
  • مرورگر :
  • سیستم عامل :
  • امروز : چهارشنبه 23 آبان 1397
  • آموزش پخت لبو به سه روش جدید

    طرز تهیه لبوی شب یلدا,انواع پخت چغندر,بهترین روش پخت چغندر

    شب یلدا نزدیک است و هر کسی در پی تدارک خوراکی های آن است شاید شما هم برای شب یلدا لبو درست میکنید و با طرز آن آشنایی چندانی ندارید برای همین ما در این مقاله میخواهیم روش های مختلف برای پخت لبو مخصوص شب یلدا را برای شما عزیزام آموزش بدهیم.
    یکی از خوراکی های مهم و سنتی برای شب یلدا همین لبو هست که بدون آن شب یلدا معنا ندارد.

    طرز تهیه لبوی شب یلدا,انواع پخت چغندر,بهترین روش پخت چغندر

     

     

     

    مواد لازم برای پخت لبو :

     چغندر قرمز 5 عدد
     آب  5 لیوان
     شکر یا نبات 3 قاشق غذاخوری


    طرز پخت لبو روی اجاق گاز :

    چغندرها را خوب بشویید ، 5 لیوان آب و چغندرها را داخل قابلمه بریزید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در آن را ببندید و به مدت 2 – 3 ساعت بگذارید لبوها بپزند و نرم شوند ( باید پس از پخت 2 لیوان آب ته قابلمه باقی مانده باشد ) .

     

     

    طرز پخت لبو روی گاز,مراحل پخت لبو,طرز تهیه لبو,نحوه پخت چغندر برای شب یلدا

     

    پس از پخت لبوها را از قابلمه خارج کنید و پوست بکنید و حلقه ای خرد کنید  ، شکر یا نبات را به آب لبو اضافه کنید سپس لبوهای حلقه شده را داخل قابلمه برگردانید و 1 ساعت دیگر با حرارت ملایم لبوها را بپزید سپس لبوها را از قابلمه خارج کنید و شیره ای که ته قابلمه باقی مانده است را روی لبوها بریزید و داغ سرو کنید.

     

     

    انواع پخت لبو,طرز پخت لبو,آموزش پخت لبو,نکاتی برای پخت لبو

     

    طرز پخت لبو در فر :

    چغندرها را بشویید و با پوست داخل آلمینیوم بپیچید سپس چغندرها را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزند و نرم شوند ، این روش پخت رژیمی بوده و نیازی به شکر ندارد.

    نکته ها :

    بهتر است چغندرها را کوچک و سفت انتخاب کنید تا لبوی خوشمزه تری داشته باشید ، در صورتی که چغندر بزرگ است به مقدار آب بیشتر و زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد ، برای قرمز ماندن رنگ لبو و جلوگیری از سیاه شدن لبو دو سر ضخیم چغندر را با چاقو جدا نکنید.

    مشاهده ادامه مطلب

    مطالب مرتبط

    بخش نظرات این مطلب


    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی
    تبلیغات
    ورود کاربران
    نام کاربری :
    رمز عبور :

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع
    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
    خرید ساعت مچی

    بهترین و شیک ترین برندهای ساعت مچی با قیمت ارزان

    خرید پوشاک زنانه و مردانه

    خرید بهترین پوشاک زنانه و مردانه بر اساس مد روز

    خرید زیورآلات

    خرید بهترین زیورآلات زنانه و دستبند و گردنبند مردانه بر اساس مد روز

    خرید لوازم دیجیتال

    بهترین و باکیفیت ترین وسایل موبایل و کامپیوتر با قیمت ارزان

    خرید بسته های آموزشی

    خرید بهترین مجموعه های آموزشی در همه زمینه ها با قیمت باورنکردنی

    2017-2018 © تمامی حقوق مادی و معنوی مطالب، تصاویر و قالب متعلق به ((سایت آتوزفا)) بوده و کپی برداری از آن فقط با . ذکر لینک سایت مجاز می باشد نام قالب: دانلود کرال کد نویسی شده توسط قالب گراف

    Facebook Twitter RSS
    به سایت آتوزفا امتیاز دهید

    با روشن بودن فیلترشکن