close
تبلیغات در اینترنت
آموزش پخت باقلوای گوشت خوشمزه

سیستم همکاری در فروش
چهارشنبه 23 آبان 1397

سایت آتوزفا

فروشگاه اینترنتی ارزانی97

آمار
آمار مطالب
  • کل مطالب : 920
  • کل نظرات : 0
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 527
  • بازدید دیروز : 3,242
  • ورودی امروز گوگل : 0
  • ورودی گوگل دیروز : 0
  • آي پي امروز : 11
  • آي پي ديروز : 37
  • بازدید هفته : 4,936
  • بازدید ماه : 15,114
  • بازدید سال : 29,681
  • بازدید کلی : 29,681
  • اطلاعات شما
  • آی پی : 54.226.209.201
  • مرورگر :
  • سیستم عامل :
  • امروز : چهارشنبه 23 آبان 1397
  • آموزش پخت باقلوای گوشت خوشمزه

    نحوه پخت باقلوای گوشت,غذاهای مناسب افطاری,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,غذاهای مقوی سفره افطار

    برای سفره افطار امروزتان باقلوای گوشت را امتحان کنید.


    مواد لازم برای خمیر باقلوای گوشت برای سفره افطار :

     آرد سه پیمانه
     شیر  یک پیمانه
    شکر  یک قاشق غذاخوری
     نمک یک قاشق چای خوری
    بکینگ پودر دو قاشق چای خوری پر
    روغن مایع دو قاشق غذاخوری
    پنیر پیتزا 100 گرم


    طرز تهیه خمیر باقلوای گوشت :  
    تمام مواد خشک را دو بار الک کنید و بعد شیر و روغن را به آنها اضافه کنید و مخلوط کرده، روی آن را بپوشانید و در جای تاریک گذاشته و دو ساعت به آن استراحت دهید . لازم است بدانید که این خمیر برای تهیه انواع پیراشکی، قطاب، نان، و نان پیتزا و سمبوسه استفاده می‌شود .

     

     

    آموزش پخت باقلوای گوشت,باقلوای گوشت,پخت باقلوای گوشت,درست کردن باقلوای گوشت,طرز پخت باقلوای گوشت,باقلوای گوشت غذای مناسب افطاری

     

    مواد لازم میان باقلوای گوشت :

     گوشت چرخ کرده 100 گرم
     فلفل دلمه ای نصف فنجان
     ذرت  یک فنجان
     پیاز  دو قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل به میزان لازم
    رب گوجه یک قاشق غذاخوری


    طرز تهیه باقلوای گوشت :
    ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و سپس با کمی روغن تفت دهید.
    گوشت چرخ‌کرده را به همراه ذرت، فلفل دلمه‌ای و رب گوجه‌فرنگی به پیاز اضافه کنید.
    در نهایت با افزودن نمک و فلفل این مواد را از روی حرارت بردارید.


    در این مرحله خمیر را نصف و به ضخامت کمتر از نیم سانتی‌متر آن را باز کنید.
    کف ظرف نچسبی را چرب کرده و یک قسمت از خمیر باز شده را کف آن پهن کنید، به طوری که دیواره های ظرف با خمیر پوشیده شود.

     

     

    طرز پخت غذا برای افطار,انواع غذاها برای افطار,پخت باقلوا با کوبیده,طرز تهیه باقلوای گوشت

     

    مایع گوشتی را روی خمیر بریزید و پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. خمیر دوم را روی آن قرار دهید و کناره‌های آن را به لایه اول متصل کنید.
    در نهایت مقداری زرده تخم‌مرغ را روی خمیر بمالید و کمی کنجد روی آن بپاشید.
    این غذا را به مدت 30 تا 40 دقیقه در حرارت 180 درجه سانتی‌گراد در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.

    مشاهده ادامه مطلب

    مطالب مرتبط

    بخش نظرات این مطلب


    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی
    تبلیغات
    ورود کاربران
    نام کاربری :
    رمز عبور :

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع
    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
    خرید ساعت مچی

    بهترین و شیک ترین برندهای ساعت مچی با قیمت ارزان

    خرید پوشاک زنانه و مردانه

    خرید بهترین پوشاک زنانه و مردانه بر اساس مد روز

    خرید زیورآلات

    خرید بهترین زیورآلات زنانه و دستبند و گردنبند مردانه بر اساس مد روز

    خرید لوازم دیجیتال

    بهترین و باکیفیت ترین وسایل موبایل و کامپیوتر با قیمت ارزان

    خرید بسته های آموزشی

    خرید بهترین مجموعه های آموزشی در همه زمینه ها با قیمت باورنکردنی

    2017-2018 © تمامی حقوق مادی و معنوی مطالب، تصاویر و قالب متعلق به ((سایت آتوزفا)) بوده و کپی برداری از آن فقط با . ذکر لینک سایت مجاز می باشد نام قالب: دانلود کرال کد نویسی شده توسط قالب گراف

    Facebook Twitter RSS
    به سایت آتوزفا امتیاز دهید

    با روشن بودن فیلترشکن