close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه پیراشکی مارچوبه با سس آلو
ورود به سايت

ورود به سايت

نام کاربری :
رمز عبور :

  • ثبت نام
  • فراموشي رمز عبور
  • موضوعات
    آمار و اطلاعات
      امار کاربران
      افراد آنلاين : 2
      اعضاي آنلاين : 0
      اعضا سايت : 0
      جديدترين عضو سايت
      آمار بازيدها
      بازديد امروز : 362
      بازديد ديروز : 632
      ورودي امروز گوگل : 23
      ورودي گوگل ديروز : 19
      بازديد هفته : 3,368
      بازديد ماه : 16,970
      بازديد سال : 29,219
      بازديد کلي : 29,219
      آمار مطالب
      کل مطالب : 848
      نظرات : 0
      اطلاعات سيستم شما
      اي پي : 54.80.81.223
      مرورگر :
      سيستم عامل :
      تاريخ امروز
      امروز :یکشنبه 30 اردیبهشت 1397
      رتبه سايت در گوگل
    خبرنامه
      news
    لينک دوستان
    بازديد کننده گرامي به سایت ما خوش آمـديد

    :: اين سايت تابع قوانين جمهوري اسلامي ايران مي باشد
    :: دوستان مي توانند با عضويت رايگان در سایت و ورود به پنل خود از امکانات ويژه بهرمند شوند
    :: امکانات ويژه مانند(چت روم , فال حافظ , تعبير خواب , فال روزانه , استخاره با قرآن , ارسال مطلب و...)شامل مي شود
    :: مطالب سايت کاملا مجاز مي باشد و در صورت عدم رضايت صاحب اثر حذف مي شود

    :: در بخش نظرات مطالب،عکس،نرم افزار و... درخواستي خود را براي ما بفرستيد تا در سايت قرار دهيم

    :: جهت عضويت در سايت اينجا را کليک کنيد

    چنانچه در سايت عضو هستيد مي توانيد از منوي سمت راست بخش ورود به سايت,وارد پنل خود شويد



    پخت پیراشکی مارچوبه با سس سیاه,پخت پیراشکی مارچوبه,آموزش طرز تهیه پیراشکی مارچوبه

    اگر به دنبال عصرانه ای خوشمزه و یا میان وعده ای مقوی هستید پیشنهاد میکنیم پیراشکی مارچوبه را فراموش نکنید.در این آموزش ما سعی کرده این آموزش درست کردن پیراشکی مارچوبه آن هم با سس آلو را آموزش دهیم.سس آلو نه تنها باعث میشود پیراشکی شما رنگ و بوی خاصی داشته باشد بلکه خوشمزگیه زیادی به پیراشکی میدهد.


    مواد لازم جهت تهیه پیراشکی مارچوبه :

    سر مارچوبه باریک 100 گرم
     فلفل دلمه ای قرمز دانه گرفته شده و باریک خلال شده  1 عدد
     جوانه لوبیا 50 گرم
     سس آلوی سیاه 2 قاشق غذاخوری
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    ورقه نازک خمیر 8 عدد
    روغن جهت سرخ کردن مقداری


    طرز تهیه پیراشکی مارچوبه :
    مارچوبه، فلفل دلمه ای و جوانه لوبیا را در کاسه بزرگی ریخته و مخلوط نمایید. سس آلو را به سبزیجات اضافه نمایید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

    زرده تخم مرغ را هم بزنید و تا زمان نیاز کنار بگذارید. ورقه های خمیر را روی سطح کار تمیزی پهن نمایید.

    کمی مخلوط مارچوبه و فلفل دلمه ای قرمز را بر روی قسمت انتهایی هر ورقه خمیر بریزید و با قلم مو لبه های خمیر را به زرده تخم مرغ آغشته سازید.

    داخل تمام ورقه های خمیر را پر نمایید، آن ها را بپیچید و سر و ته خمیر ها را ببندید.

    روغن را در ماهیتابه و یا وک بزرگی حرارت دهید. هر بار 2 پیراشکی را در روغن داغ به مدت 4 تا 5 دقیقه سرخ نمایید تا برشته شوند.

    بسته های مارچوبه را با یک کفگیر یا قاشق سوراخ دار از روغن خارج نموده، روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافه آن ها گرفته شود.

    پیراشکی های آماده را در بشقاب های مخصوص پذیرایی بچینید و بلافاصله سرو نمایید.

     




    مطالب مرتبط
    ارسال نظر براي اين مطلب

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی